NL Zwemveilig

Blog: 8 tips om de kans op verdrinking zo klein mogelijk te maken

Maandagochtend kwam het verschrikkelijke nieuws over de meest recente verdrinking in Nederland binnen. Na kinderen die eerder dit jaar verdronken in de Waal en een recreatieplas in Chaam, ging het deze keer om een 5-jarig meisje in de Amsterdamse Sloterplas. Wat verschrikkelijk! Wat is er aan de hand? Hebben we ‘gewoon’ te maken met ongelukken in het buitenwater? Zijn kinderen in Nederland steeds minder zwemveilig? Loopt de zwemvaardigheid achteruit? Is er iets wat we kunnen doen om vreselijke gebeurtenissen als deze te voorkomen? Na alle vaak heftige primaire reacties op sociale media is het hoog tijd om de verschillende vragen nader te beschouwen.

Lees hier het volledige blog incl. de 8 tips:
Blog 8 tips om de kans op verdrinking zo klein mogelijk te maken

Recente berichten

Meer Blogs