NL Zwemveilig

Zwemveiligheid in de praktijk: Interview Nelly Veenstra en Francis Simonis – Delft

“We adviseren deze privélessen aan ouders waarvan het kind wat achterblijft, zodat we het een boost kunnen geven.”

Inleiding
Een van de doelstellingen van NL Zwemveilig is het verzamelen en delen van praktijkbeschrijvingen met voorbeelden van zwemonderwijs in de praktijk. Dit interview maakt deel uit van een reeks goede voorbeelden van zwemaccommodaties. Kenniscentrum Sport heeft gesproken met Nelly Veenstra (manager Sportfondsenbad Delft en zwem- en squashcentrum Delft) en Francis Simonis (hoofd zwemzaken Sportfondsenbad Delft). Beide zijn doorgegroeid vanuit de praktijk en hebben veel verstand van zaken.

Via de links hieronder lees je over de visie op zwemveiligheid, verschillende zwemlesmethoden en hoe je daar als zwembad op in kunt spelen.

Deel 1 Nelly en Francis over zwemveiligheid

Deel 2 Nelly en Francis over zwemlesmethoden

Recente berichten

Meer Blogs