NL Zwemveilig

We ontmoeten je graag op onze stand tijdens de ZwembadBranche Dag 2017

Kom je ook op 11 oktober naar de ZwembadBranche Dag?
We ontmoeten je graag op onze stand!

Op woensdag 11 oktober staan wij vanuit NL Zwemveilig en Nationaal Platform Zwembaden | NRZ met een stand op de ZwembadBranche Dag. We informeren je graag over het project NL Zwemveilig en de kennis die wij inmiddels hebben opgedaan over zwemveiligheid. Wij hopen jou te ontmoeten! Je vindt ons op stand 3.66.

Workshop NL Zwemveilig
Naast vertegenwoordiging van NL Zwemveilig op onze stand, zal er tijdens de ZwembadBranche Dag vanuit NL Zwemveilig een workshop worden verzorgd. Het project NL Zwemveilig heeft als doel om kennis over leren zwemmen en zwemveiligheid te verzamelen en te verspreiden om de zwemveiligheid van de Nederlandse bevolking op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. Het afgelopen jaar is onderzoek gedaan naar bijvoorbeeld schoolzwemmen en verdrinkingsrisico’s en zijn praktijkvoorbeelden en blogs gedeeld wat betreft zwemonderwijs en zwemveiligheid. In deze interactieve workshop presenteert Titeke Postma een kort overzicht van de resultaten tot nu toe. We vragen de deelnemers om actief mee te denken. Wat kunnen we met elkaar doen om de zwemveiligheid te vergroten? Wat is ervoor nodig om dit voor elkaar te krijgen? Welke nieuwe onderzoeksvragen komen eventueel naar boven? Een workshop die motiveert tot meedenken en inspireert om zelf actie te ondernemen. Bezoek deze gratis workshop om 10.00 of 13.00 uur in de Copraloods.

Aanmelden
Het beursplein is open van 09.00 tot 17.00.  Je kunt je aanmelden via de beurswebsite.

Graag tot ziens op 11 oktober in DeFabrique te Utrecht!

Recente berichten

Meer Blogs