NL Zwemveilig

We ontmoeten je graag op de ZwembadBranche Dag 2018!

Kom je ook op 9 oktober naar de ZwembadBranche Dag?
We ontmoeten je graag op onze stand!

Op dinsdag 9 oktober staan wij vanuit de Nationale Raad Zwemveiligheid en NL Zwemveilig met een stand op de ZwembadBranche Dag. Je kunt bij ons terecht voor informatie over onder andere de onderzoeken en activiteiten van het kennisproject NL Zwemveilig. Wij hopen jou te ontmoeten! Je vindt ons op stand 3.61.

Workshop NL Zwemveilig
Naast gezamenlijke vertegenwoordiging op onze stand, zal er tijdens de ZwembadBranche Dag vanuit NL Zwemveilig een workshop worden verzorgd. Jarno Hilhorst, manager van het Kenniscentrum binnen de Nationale Raad Zwemveiligheid en tevens projectmanager van het kennisproject NL Zwemveilig, geeft een workshop over ‘Van leren zwemmen naar blijven zwemmen’. Hoewel 97% van de Nederlandse kinderen een zwemdiploma behaalt, blijft er na het behalen van de zwemdiploma’s slechts een klein gedeelte regelmatig zwemmen. Dit is een grote kans voor de Nederlandse zwembaden. Vanuit het kennisproject NL Zwemveilig verdiepte onderzoeksbureau Kennispraktijk zich dit voorjaar in het vraagstuk hoe meer kinderen te blijven boeien en binden wat betreft zwemmen. In deze workshop delen we de uitkomsten van deze analyse en gaan we na wat al goed gaat en wat beter kan om meer kinderen te binden aan zwemmen. Dat kan zowel gaan om zwemsport als om andere vormen van regelmatig meedoen aan (recreatieve) zwemactiviteiten. Waar valt bij jou de meeste winst te boeken? Bezoek deze gratis workshop om 12.00 of 15.00 uur in Kalvermelk 2A.

Aanmelden
Het beursplein is open van 09.00 tot 17.00.  Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche.

Kijk hier om je aan te melden: https://www.zwembadbranche.nl/dag/aanmelden

Graag tot ziens op 9 oktober in DeFabrique in Utrecht!

Recente berichten

Meer Blogs