NL Zwemveilig

Kennisdag NL Zwemveilig

Doelgroep:  Zwembadmanagers, zwemonderwijzers, beleidsmedewerkers gemeenten, medewerkers landelijke organisaties en andere geïnteresseerden/ betrokkenen bij NL Zwemveilig
Kosten: Gratis
Locatie: De Reehorst, Ede (gratis parkeren, dichtbij station)
Tijden: 9.00 – 17.00 uur
Aantal deelnemers: Maximaal 90 (vol is vol)

Op vrijdag 20 september organiseren we de Kennisdag NL Zwemveilig. Na drie jaar kennis verzamelen over leren zwemmen en zwemveiligheid maken we de balans op. Onderzoekers en projectleiders delen inzichten en in interactieve sessies (naar keuze) bespreken we hoe we de zwemveiligheid en kwaliteit van zwemonderwijs de komende jaren verder kunnen verhogen. De uitkomsten van de dag zijn ook relevant voor een Nationaal Plan Zwemveiligheid, dat de Nationale Raad Zwemveiligheid dit najaar wil presenteren. Kortom, laat je informeren over de laatste inzichten, stel kritische vragen en geef suggesties hoe we zwemveiligheid kunnen vergroten!

HIER vind je het programma en overzicht van de themasessies.

En meld je HIER zo spoedig mogelijk aan. We hebben plek voor maximaal 90 deelnemers.

Op de dag kunt u in vier rondes interactieve themasessies bijwonen. Klik op de titels hieronder voor een korte beschrijving:

Daarnaast is er een plenaire opening en afsluiting, waarin algemene voortgang van het project NL Zwemveilig en Nationaal Plan Zwemveiligheid aan bod komt.